Inconsistent Additive - Uncle Albert Admiral Halsey

En överraskning för min man

Jag var på en föreläsning härom kvällen och där pratade man om mänskliga relationer och hur viktigt det är att man tar hand om de relationer man vill ha kvar. Och det fick mig att börja tänka på hur mycket sämre jag har blivit på att visa min man att jag uppskattar honom. Och han att han uppskattar mig med för den delen. I början när vi var nygifta överraskade vi varandra ofta men med åren har det minskat avsevärt. Nu tänkte jag dock ändra på det. Min mans mamma kom från Pisa så han har pasta i sitt DNA. Så jag tänker att jag ska bjuda ut honom på en italiensk restaurang i Stockholm city. Och ta in på hotell. Restaurangen som jag har i åtanke är en restaurang dit han tog sin mamma när hon kom på besök i Sverige. Och de båda var överens om  att maten verkligen smakade som hemma i Italien. 
Min svärmor lever tyvärr inte längre och min man är en äkta italiensk son så naturligtvis kan ingen någonsin göra italiensk mat som hans mamma. Men jag tänker att han här i alla fall kan minnas att mamma tyckte att det var riktigt bra mat där. Jag vill att han ska känna att jag älskar honom och att jag har stor respekt för hans bakgrund och min älskade svärmor. Varför är det så svårt att se till att ta hand om dem som man har närmast? Det borde vara en självklarhet men det tappas så lätt bort i vardagens trassel. Men man vet aldrig hur många dagar man får tillsammans. Så nu ser jag fram emot en helg med min älskade. Behöver ju inte skaffa barnvakt längre så egentligen är det ju dumt att vi inte gör sådana här saker oftare. Jag ska ändra på det.